Týden v žákovské knížce

07.04.2016 19:22

Čtvrtek: Černá poznámka v žákovské knížce - Nemá úkol do Jč.
 

Pátek:    Černá poznámka v žákovské knížce- Opět nemá úkol do Jč.
              Červená poznámka v sešitě Jč - Nemá úkol!

A já se ptám: "Proč nebyl úkol dopsán už ve čtvrtek?" a zároveň si odpovídám: "Protože se do ŽK nikdo nedíval, jelikož tam se zapisují pouze poznámky." 
A nikdo nepředpokládal, že tam nějaká bude. No, chybička se vloudila.
Pátek odpoledne:  Byly napsány všechny úkoly a dopsány chybějící vzory do jednoho cvičení. Také se volalo spolužákovi a pídilo se po zadání nezpracovaného úkolu. Nic nebylo srovnáváním objeveno, takže dopsání vzorů zřejmě byl ten nesplněný úkol. 

 

Pondělí: Poznámka v ŽK - Opět nemá d.ú.. 
Pondělí odpoledne: Vzkaz v ŽK.
"Paní učitelko, dítě určitě úkol napíše, ale protože nevíme jaký, prosím, zapište mu zadání. Mysleli jsme, že nesplněný úkol spočívá v dopsání vzorů do cvičení v sešitě, což bylo o víkendu splněno. Také jsme volali v pátek spolužákovi a zadání úkolů jsme kontrolovali a na nic jsme nepřišli. Bohužel, nesplnění spočívá jen v neznalosti zadání. Děkuji."

 

Úterý: V ŽK nic a doma velký výdech. Předčasně.

 
Středa: Odpověď v ŽK, že dítě bylo několikrát upozorněno na zadání, ale prostě si ho nezapsalo. Ve slovníčku konečně identifikace nesplněného úkolu.
Jenže zadání bylo totožné s úkolem, který byl vypracován již v pátek a v pondělí byl ohodnocen jedničkou. I to se může stát, tudíž byl napsán ještě jednou. 
 
Čtvrtek: Vše špatně. Mělo to být úplně jiné cvičení. Které? To si mělo dítě zjistit u spolužáka v sešitě. Zjistilo, napsalo a dál?
 
To se uvidí v pátek.
 
Ještě, že se u nás píší do ŽK místo poznámek známky.